Zetto Ellingsberg AS
Regnskap

Zetto Ellingsberg Regnskap AS

Tilgjengelighet. Kompetanse. Teknologi.

 

Om oss

Zetto Ellingsberg Regnskap AS har 3 ansatte som består av både autoriserte regnskapsførere og regnskapsmedarbeidere. Vi holder til i Vennesla kommune, nord for Kristiansand i Agder. I Bergen og Førde i Sogn og Fjordane.

Ole Anders Ellingsberg etablerte i 2002 egen regnskapspraksis. I 2017 ble Zetto Ellingsberg Regnskap AS etablert og Ole Anders ansatt. 

Hvorfor velge oss:

I en hverdag hvor regnskapsføring og papir stadig mer blir digital og automatisert blir det mer naturlig å jobbe over geografiske grenser. Zetto Ellingsberg kan tilby online tilgang sine kunder, og en mer integrert løsning mellom regnskapsfører og kunde. Dette bidrar til at regnskapet blir mer presis, til riktig tid og til rett pris.

Vi jobber med å etablere oss og knytte nettverk i et internasjonalt. Vi er medlem i forening for autoriserte regnskapsførere og lokale næringslivsorganisasjoner.

Vi har et CSV program, hvor vi anser vår del av samfunnsansvar som næring.

 

Ta kontakt

We at Harris Ingram know that finding the right attorney to represent you is a choice not to be taken lightly. That’s why we offer free consultations to walk you through your needs, the scope of your goals, and your budget.

Bestill en konsultasjon ▸